Tet vertelt: blaadjes zoeken in het bos

 In Stories
Bram is al in augustus begonnen, maar vorige week zei hij, in volle verbazing: “Hee… Jullie school staat in een bos! Dat wist ik niet… Goh…”
En hoewel Bram vandaag een brandweerman was, gingen we toch op zoek naar prachtige bladeren. Rick (stagair) hielp mee en we konden ze, samen met de prachtige stokken, verzamelen in de kruiwagen van Anke. Wat een verbazing. En wat is het voor ons, grote mensen, al gewoon. Al die mooie kleuren en vormen. Rood, geel, bruin… Genieten.
Het was de bedoeling dat we ze daarna zouden gaan opplakken en beschilderen, maar dat was nog even niet nodig. Toen we weer, met alle blaadjes en stokken, naar binnen gingen was iedereen zeer tevreden met wat er was. Morgen zien we wel weer.

Tet Lagemaat is staflid op De Ruimte en begeleidt de peutergroep. Ze heeft er haar handen vol aan, maar is er met haar volle aandacht bij. Soms heeft ze even een gaatje om haar observaties op te schrijven en kunnen we er op deze pagina van meegenieten!

Over de peuterspeelzaal: ruimte geven aan kinderspel geeft een krachtige en natuurlijke impuls aan de ontwikkeling van het kind om de wereld om zich heen te ontdekken, te begrijpen en te hanteren. Daarom zijn peuters op De Ruimte vrij om zelf te beslissen wat ze gaan doen, met wie, waar en wanneer.
En dit alles in een veilige en avontuurlijke omgeving.

Elke dinsdag is er open huis van 10.00 tot 12.00 uur, met uitzondering van vakanties.

Meld je aan via deze pagina: Open ochtend peutergroep

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.