Ticket voor het feest op 10 juni

 In News

Dag lieve (oud)studenten, ouders/verzorgers, (oud)collega’s van De Ruimte!

We bestaan dit jaar 20 jaar en daarom willen we samen met jullie feest maken op zaterdag 10 juni. Een gepast jubileum voor de geweldige reis die we samen hebben gemaakt. Zegt het voort aan mensen die je kent want we hebben soms oude of geen mailadressen.

We beginnen om 13 uur met koffie/thee, taart en de feestelijke start voor deze dag. Vanaf 14 uur is er “Open Space” voor de mooie dingen die studenten en oud-studenten willen laten zien en ervaren. Bijvoorbeeld een gedicht voordragen, een lied zingen, acrobatenact, een expositie van je werk, enzovoorts. Laat ons weten wat jij zou willen inbrengen. Dat kun je aangeven via dit mailadres: jubileumorganisatie2023@deruimtesoest.nl of via onderstaande QR-code.

Bestel hier je ticket(s)

Om het aantal bezoekers in kaart te brengen en daarmee het feest goed te kunnen voorbereiden, vragen we om een ticket te kopen via de de feestpagina. Het bedrag dat je voor het ticket betaalt krijg je in de vorm van consumptiebonnen retour op het moment dat je jezelf aanmeldt op het feest.

We vragen om 15 euro per ticket te betalen. Indien dat voor jou te veel is dan kun je het aanpassen tot een voor jou redelijk bedrag. Heb je meer te besteden en wil jij financieel bijdragen aan ons feest ter ere van ons jubileum? Dan is dat meer dan welkom.

Samen maken we feest! Graag horen we voor 3 juni of je erbij bent.
Meer informatie en bestellen kan via de feestpagina op de website.

Programma:
13.00 Aankomst, koffie/thee, taart
14.00-17.00 Open Space
16.00-20.00 Eten (diverse eettentje waaronder een pannenkoek bakfiets en een fietzerria)
17.00 Feesten & dansen
22.00-23.00 Feestelijke afsluiting

ZEGT HET VOORT! Vertel het je kind(eren) ouder(s) & vrienden van De Ruimte, op deze manier hopen we iedereen te bereiken om samen met ons te vieren.

We verheugen ons op het samen zijn,
De Ruimte

Recommended Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.