Meld je hier aan voor een rondleiding!

OP DIT MOMENT ONTVANGEN WE GEEN GROTE GROEPEN BEZOEKERS, MAAR KRIJGEN JULLIE NA INVULLING VAN HET AANMELDINGSFORMULIER EEN UITNODIGING VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK.

Wat als er een school zou zijn waar je vrij bent om te kiezen wat je wil doen en leren en wanneer je dat wilt en met wie je dat wilt? Waar je ´s morgens naar de Japanse les kunt gaan, daarna een heerlijke lunch gaat bereiden samen met een professionele kok en ´s middags lekker buiten in het gras kunt praten over de excursie naar het Rijksmuseum die je gisteren gemaakt hebt. Waar je samen verantwoordelijkheid neemt, door bij te dragen in verschillende taken en rollen, en samen geniet van het resultaat. Een school waar je spelend leert en lerend speelt.

Vanwege het totaal andere onderwijsconcept van democratische school De Ruimte is de open dag bedoeld voor beide ouders/opvoeders, samen met hun kind(eren).

Vanwege de grote belangstelling is het belangrijk je vooraf aan te melden via het onderstaande formulier. Daarna zullen we z.s.m. contact met jullie opnemen.

Naam ouder(s) / verzorger(s)

Optioneel. Vermeld a.j.b. ook als je een eenoudergezin bent.

Mocht je geen reactie ontvangen binnen drie werkdagen mail dan naar info@deruimtesoest.nl, of bel naar 035-6015321.