vacatures voor zzp’ers

Regelmatig zoeken wij docenten, heel af en toe ook stafleden. Vanwege het vraaggestuurde leren kunnen deze opdrachten heel divers zijn, variërend van Arabisch tot zangles. Als je interesse hebt om op De Ruimte te werken, hou deze pagina dan in de gaten, of stuur een mail naar: annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl.

Wil je als professional of anderszins geïnteresseerde wel eens zien hoe een dag eruit ziet op De Ruimte? Meld je dan aan voor een inspiratiedag.

Begeleider met PABO-bevoegdheid

Democratische school De Ruimte zoekt een zzp’er met pabo-bevoegdheid die bij ons de begeleiding kan verzorgen voor studenten van 4 tot 10 jaar. Ben jij of ken jij iemand die:
Warmloopt voor ander onderwijs?
Graag samenwerkt met jonge mensen op basis van gelijkwaardigheid, vrijheid  en verantwoordelijkheid?Geïnspireerd en enthousiast mee wil bouwen aan domein 1 en De Ruimte als geheel?

We hebben je nodig! Mail naar Anne Marie Smetsers: annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl

Docent(en) geschiedenis en maatschappijleer

Democratische school De Ruimte zoekt bovenbouwdocenten voor geschiedenis en maatschappijleer, met name voor het begeleiden van studenten die (op termijn) staatsexamen willen doen. Het gaat in beide gevallen om een halve dag in de week.

Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken? Zo ja, stuur je opdrachtverzoek (vh. sollicitatie) en c.v. naar annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl, of stuur dit bericht door.