vacatures voor zzp’ers

Regelmatig zoeken wij docenten, heel af en toe ook stafleden. Vanwege het vraaggestuurde leren kunnen deze opdrachten heel divers zijn, variërend van Arabisch tot zangles. Als je interesse hebt om op De Ruimte te werken, hou deze pagina dan in de gaten, of stuur een mail naar: annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl.

Wil je als professional of anderszins geïnteresseerde wel eens zien hoe een dag eruit ziet op De Ruimte? Meld je dan aan voor een inspiratiedag.

Pedagogisch medewerker peutergroep

We zoeken een lieve, geduldige peuterbegeleider om ons team te versterken vanaf december 2020, voor 2 dagen per week (op ZZP-basis). Je hebt affiniteit met democratisch onderwijs, je gaat respectvol met peuters om en geeft ze de vrijheid, binnen de grenzen van De Ruimte. Je bent flexibel en ruimdenkend. Opleiding: SPW 3 of 4.

We vragen een inwerkperiode om ingewerkt te raken binnen het democratische schoolconcept.

Over onze peutergroep: ruimte geven aan kinderspel geeft een krachtige en natuurlijke impuls aan de ontwikkeling van het kind om de wereld om zich heen te ontdekken, te begrijpen en te hanteren. Daarom zijn peuters op De Ruimte vrij om zelf te beslissen wat ze gaan doen, met wie, waar en wanneer. En dit alles in een veilige en avontuurlijke omgeving.

Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv naar annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl

Docent geschiedenis

Wij van democratische school De Ruimte in Soest hebben dringend behoefte aan een creatieve, inspirerende, sprankelende geschiedenisdocent die vol mooie verhalen zit, maar ook recht-zo-die-gaat met onze studenten naar het staatsexamen (m/h/v) toe kan werken. We hebben een halve dag in de aanbieding en vinden een eerstegraads bevoegdheid een pré.

Ben of ken jij zo iemand? Schrijf een mailtje of bel:
annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl / 06-30533212

Lees vooral ook onze website: www.deruimtesoest.nl