vacatures voor zzp’ers

Regelmatig zoeken wij docenten, heel af en toe ook stafleden. Vanwege het vraaggestuurde leren kunnen deze opdrachten heel divers zijn, variërend van Arabisch tot zangles. Als je interesse hebt om op De Ruimte te werken, hou deze pagina dan in de gaten, of stuur een mail naar: annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl.

Wil je als professional of anderszins geïnteresseerde wel eens zien hoe een dag eruit ziet op De Ruimte? Meld je dan aan voor een inspiratiedag.

Begeleider peutergroep

We zoeken een lieve, geduldige peuterbegeleider voor max. 20 uur á 26,50 euro per uur, op zzp-basis. De uren worden in afstemming met het team ingezet op hele of halve dag of een combinatie.

Opleiding: bevoegd voor de kinderopvang (check je diploma’s hier).

Wij bieden een unieke werkplek met grote vrijheid om je eigen talenten en kwaliteiten in te zetten.

Je hebt een natuurlijke affiniteit met deze leeftijdsgroep en met democratisch onderwijs, je gaat respectvol met peuters om en geeft ze de vrijheid, binnen de grenzen van De Ruimte. Je onderschrijft de visie van de Ruimte en stelt je nieuwsgierig, ruimdenkend en flexibel op. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in een gelijkwaardige organisatie, met een grote mate van initiatiefkracht en ondernemerszin. Samen met een klein team draag je de verantwoordelijkheid voor het totale reilen en zeilen van de peutergroep, onder de paraplu van ons Integraal Kind Centrum.

Over onze peutergroep: ruimte geven aan kinderspel geeft een krachtige en natuurlijke impuls aan de ontwikkeling van het kind om de wereld om zich heen te ontdekken, te begrijpen en te hanteren. Daarom zijn peuters op De Ruimte vrij om zelf te beslissen wat ze gaan doen, met wie, waar en wanneer. En dit alles in een veilige en avontuurlijke omgeving

We vragen een inwerkperiode om vertrouwd te raken met het democratische schoolconcept.

Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv naarinfo@deruimtesoest.nl

Drie peuters op democratische school De Ruimte zitten rond een tafel en zijn bezig met een groot vel papier te beschilderen.

Invallers gevraagd

Een bijzonde mogelijkheid om kennis te maken met democratisch onderwijs:

De Ruimte is op zoek naar allround invalstafleden voor domein 1, 2 en 3. In deze domeinen geven studenten van 4 tot 22 jaar hun lerend leven vorm in verbinding met de schoolgemeenschap. Stafleden zorgen voor begeleiding en ondersteuning in dit proces, en helpen studenten om hun vragen te beantwoorden en wensen te vervullen.

We zijn op zoek naar een pedagogische topper. Onze wens is dat je een natuurlijke verbinding voelt met de visie van de school, en de manier waarop wij met kinderen omgaan. Kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, vrijheid, vertrouwen en verbinding. We verwachten een nieuwsgierige open, flexibele instelling en een passie voor creatief leren.

  • We verwachten dat je bevoegd bent om te werken als pedagogisch medewerker.
  • Een PABO-diploma is een pre, net als ervaring met democratisch onderwijs.

We hebben je nodig!
Mail je motivatie en CV naar dorianne@deruimtesoest.nl.
Als je wordt uitgenodigd krijg je een rondleiding en hebben we een intakekring waarin we samen met jou besluiten tot een ‘kijkperiode’. Na die maand volgt een evaluatie, en als er een wederzijdse klik is kan je vaste invaller worden op De Ruimte.

jonge studenten plukken bramen

Docenten Engels, informatica, Frans en Spaans

Wij zoeken docenten voor de vakken Engels (eerstegraads), informatica, Frans en Spaans, liefst eerstegraads bevoegd. Vooral ten bate van de wat oudere studenten, van wie enkelen zich voorbereiden op het staatsexamen of op het halen van een overgangsbewijs, willen wij creatieve, vakbekwame begeleiders leren kennen, die enkele uren per week op basis van gelijkwaardigheid willen werken in een inspirerende omgeving.

Ben of ken jij zo iemand? Stuur een mail met je motivatie en je CV naar annemarie.smetsers@deruimtesoest.nl