Kickstartercampagne voor album Simon Bauke

 In Nieuws

Mijn naam is Simon Bauke. Ik zit nu anderhalf jaar op De Ruimte. Sinds ik hier ben, kan ik altijd met muziek bezig zijn. Het afgelopen jaar heb ik mezelf veel tijd en ruimte achter de piano gegeven. Uit uren improvisatie ontstonden stukken muziek. Elk met een eigen verhaal en gevoel. Nu voel ik dat het tijd is om mijn composities met de wereld, met jullie, te delen.

Daarom maak ik een album. Ik ga de muziek opnemen in De Ruimte. Om het project waar te maken doe ik een Kickstartercampagne, dat betekent dat jullie het project kunnen steunen. In ruil hiervoor krijg je het album, een kaartje voor het releaseconcert of iets anders.

Geïnteresseerd? En zou je willen steunen? Ga voor het hele verhaal naar mijn website: www.simonbauke.com.

Linkje naar promotie video: https://youtu.be/MP13GoOKj5E

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.