Trailer documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’

 In Nieuws

De trailer van de documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’, ging in première op het festival ‘Back to the Future. Met in de hoofdrol vijf studenten: Boy, Luuk, Ramon, Rick en Thomas. Zij hebben hun hele schoolleven (van vier tot achttien jaar) op een democratische school doorgebracht. Interessant genoeg om een film over te maken? Het publiek op het festival vond van wel, aan de enthousiaste reacties te horen!

Aan de documentaire zelf wordt nog gewerkt, door Thomas (camera en montage), Ramon, Rick (camera), Luuk en Boy (camera en montage), Bart van Straaten (interviews en camera), Rijk van Rossum (interviews), Janneke Bergmans (camera).

De première is naar verwachting in najaar 2018.

BewarenBewaren

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.