Beginnetje

 In Verhalen

Augustus baadde in een warm nazomerzonnetje toen studenten, ouders en teamleden zich voor de
K3-dagen (klussen-kletsen-kamperen) meldden. Gehuld in korte broek en teenslippers en met blikken verf en snoeischaren gewapend goten ze de school in een nieuw jasje. Appelgroene wanden verdwenen en heldere vloeren werden gelegd, terwijl er in de keuken een heerlijk soepje stond te pruttelen. Zo je schooljaar beginnen; wie wil dat nou niet?

 

 

 

 

Bij de K3-dagen hoort natuurlijk ook een kampvuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opstartweek is inmiddels ook alweer achter de rug, het lesrooster hangt op het prikbord, de dossiergroepen zijn gemaakt en de dossierhouders gekozen. Iedereen heeft een plan of een doel, een domein- en een schooltaak, een functie of een activiteit waar hij/zij zin in heeft. Dus we kunnen er weer tegenaan.

De gezamenlijke opening in het amfitheater

 

 

 

De Bey-bladers stellen zich voor

 

Domein 3: welk team bouwt de hoogste toren?

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.