Vlog over de ervaringsdag

 In Nieuws

Maandag 14 oktober was er weer een ervaringsdag, voor geïnteresseerden uit het onderwijs (en voor iedereen die wil ervaren hoe een dag op democratische school De Ruimte kan verlopen.

Er waren 6 gasten: Ivo, Brigitta, Maaike & Renee van Oosterwoldschool Sofia (Almere) zijn zich de laatste tijd aan het verdiepen in democratisch onderwijs en wilden graag zien hoe dit er in de praktijk uit kan zien. Koen (Soest), werkzaam in de financiën, wilde onderzoeken of hij een ommezwaai wil maken richting onderwijs. Meester Arthur verdiept zich sinds langere tijd in democratische onderwijs en heeft al verschillende scholen bezocht. De Ruimte wilde hij ook wel eens van binnen zien, op een ‘normale’ dag.

Arthur heeft een vlog gemaakt: Ervaringsdag bij democratische school ‘De Ruimte’, waarin hij vertelt over alle onderdelen van de dag, over sociocratie, de bemiddelingskring, de taakverdeling, en nog veel meer.

Wil je ook een dag ervaren op De Ruimte? De volgende ervaringsdag is op maandag 2 december. Meld je hier aan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.