Amersfoortse Courant over documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’

 In Lezingen, Nieuws

Journalist Bernadette Keizer (Amersfoortse Courant) was op De Ruimte, voor een interview met Boy, Luuk, Rick en Thomas (Ramon kon er vanwege werk niet bij zijn). Ze gaven haar een rondleiding en beantwoordden haar vragen. Het was leuk om te doen, zeiden ze. Bernadette na afloop: ‘Wat een aardige jongens’. Steek die alvast maar in jullie zak! Een opwarmertje voor de première van de documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’ donderdag 30 januari, mét gelegenheid om vragen te stellen aan deze en andere oud-studenten.

De avond is inmiddels volgeboekt, maar mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar info@deruimtesoest.nl, wie weet organiseren we een extra avond!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.