Extra première documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’

 In Lezingen

De première van de documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’ op donderdag 30 januari was een feest der herkenning voor veel bezoekers, voor anderen was het een eerste kennismaking met onze democratische school.

De film werd enthousiast ontvangen door het publiek, dat voor een groot deel bestond uit bekenden van onze oud-studenten Rick, Boy, Thomas, Luuk en Ramon, hoofdrolspelers in de film. Dat leverde veel herkenning en ook lachsalvo’s op, op de juiste momenten (goede editing, Thomas). En een nieuwe kijkstudent!

Daarna was er nog een Q&A, waarin in eerste instantie de jongens geïnterviewd werden en daarna ook andere oud-studenten. Wat extra verdieping was welkom, want hoe kan je 5 x 14 jaar democratisch schoolleven in 30 minuten vangen? We waren dan ook nog lang niet uitgepraat. Gelukkig was er na de Q&A nog genoeg tijd om verder te praten met een drankje.

Als je ook nieuwsgierig bent en je vragen wilt stellen aan de hoofdrolspelers in deze (korte) documentaire en andere oud-studenten van De Ruimte, kom dan naar de extra avond op dinsdag 3 maart (inloop 19.00 uur, start 19.30).

Meld je aan via info@deruimtesoest.nl om teleurstellingen te voorkomen, de vorige avond was helemaal vol.

Alle aanwezige (oud-)studenten werden naar voren gevraagd voor een groepsfoto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Script: Bart van Straaten.
Montage: Thomas Overbeeke.
Nabewerking: Boy Teulings.
I.s.m. de PR-kring van De Ruimte.

(Foto boven: Rosa Elbertse)

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.