Warm weerzien op domein 1

 In Nieuws

De eerste schooldagen op domein 1, na twee maanden thuis, waren één groot feest van warm weerzien. Groep 1 op maandag/dinsdag en groep 2 op donderdag/vrijdag. Ook al zien we natuurlijk het liefst dat de groep compleet is, zien we ook voordelen voor nu. We hebben nu meer tijd en aandacht voor elkaar om de terugkomst naar school beter te kunnen begeleiden.

Wat zijn de jonge studenten hard gegroeid en wat hebben ze veel geleerd in de periode dat zij verplicht thuis moesten blijven! Ouders chapeau voor jullie inzet! 24/7 met je gezin zijn zonder veel uitwijkmogelijkheden is een hele opgave. Het biedt echter ook een uitgelezen mogelijkheid om opnieuw te verbinden met elkaar en dat lijkt heel goed gelukt. Onze studenten zijn allemaal goed gebalanceerd terug op school gekomen en dat is bijzonder mooi om te zien.

Ook wij spelen hier op in en maken domein 1 nog mooier en leuker dan het al was. 🙂 ‘Met iets meer begrenzing meer vrijheid genereren’ is ons nieuwe motto… We houden jullie van de ontwikkelingen graag op de hoogte
Maar gaan deze drie weken eerst het e.e.a. uitproberen samen met de kinderen.

Warme groet,
Team domein 1 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.