Fenna’s leven op De Ruimte

 In Alumni, Verhalen

Fenna Verberne heeft vrijwel een heel schoolleven op democratische school De Ruimte doorgebracht. In dit filmpje vertelt Fenna over hoe het is om veertien jaar in vrijheid te leren en je eigen lerend leven vorm te geven. Over spelen, in bomen klimmen, filosofielessen, slapen, pieken en dalen, en uiteindelijk je eigen weg vinden.

‘Fenna’s leven op De Ruimte’ (6:30) is tot stand gekomen in samenwerking met oud-student Thomas Overbeeke (montage en redactie) en de PR-kring van democratische school De Ruimte.

www.strayproductions.nl


Nieuwsgierig naar meer filmpjes en verhalen van oud-studenten? Bekijk ook deze documentaire ‘Ons leven op De Ruimte’ (2020) over Boy, Luuk, Ramon, Rick en Thomas die na veertien jaar afscheid namen van De Ruimte.

Of lees het verhaal ‘Mijn reis na De Ruimte’ van oud-student Simon Bauke.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.