Podcast ‘De Ruimte Radio’

 In Nieuws

Oud-student Yara Agterberg, actrice en podcastmaker, heeft in opdracht van De Ruimte een podcast gemaakt: ‘De Ruimte Radio’.

Beluister de podcast (15 min.) hieronder, en ga met haar mee op pad tijdens een schooldag op De Ruimte. Luister mee met gesprekken in de dierenkring, de bemiddelingskring, het verhaal van haar moeder en hoor staflid Anne Marie een prachtig gedicht voorlezen tijdens de les Nederlands.

Voor deze podcast werkte Yara samen met studenten van De Ruimte. Hierover zegt ze: ‘Ik heb het hele maakproces van de podcast als typerend voor deze school ervaren: een respectvol onderzoek waarin de tijd werd genomen om samen tot een mooi eindproduct te komen.’

Beluister hieronder de podcast op SoundCloud:


Yara’s andere podcast’s kan je hier beluisteren.

www.soundcloud.com/audiocollectiefdennie

Recommended Posts
Comments
  • Radio Luisteren
    Beantwoorden

    Wat een geweldige podcast! Ik genoot echt van de interviews en de interessante onderwerpen die werden besproken. Jullie leveren echt hoogwaardige inhoud die zowel informatief als boeiend is. Ga zo door!

    Groeten,
    Mabel Chavez.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.