Project Ondernemen 1: talenten

 In Nieuws

Yes…
We zijn officieel gestart met het Project Ondernemen van Edith Leer Talent op De Ruimte. 19 studenten hebben in de eerste les geleerd dat succesvol ondernemen begint met goed inzicht in wie je zelf bent en wat je talenten zijn!

Wat zijn je talenten, wat is belangrijk voor jou? Als persoon maar ook bij het ondernemen? Waar ben je goed in? En waar heb je nog wat te leren en wil je in groeien? Kun je voor sommige onderdelen van het ondernemen misschien beter gebruik maken van de sterke punten van een ander? Is het verstandig(er) om samen te werken of doe je het toch liever allemaal alleen? Wat zijn daarvan de voor- en nadelen? Allemaal onderwerpen die in de eerste les aan de orde zijn gekomen.

Na afloop zei een student die in eerste instantie twijfelde om mee te doen: “Nou, ik vond het echt minder saai als dat ik gedacht had. Leuk al die oefeningen tussendoor!” Wat een mooi “verpakt” compliment! Ik kijk nu al uit naar volgende week.

Edith Middendorp

www.edith-leertalent.nl

Lees ook het verslag van de 2e les van Edith

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Thijs Zwaan
    Beantwoorden

    Wat een super gaaf initiatief. Ik ben benieuwd naar de ondernemingen die gaan ontstaan! Succes allemaal!

  • Janneke Bergmans
    Beantwoorden

    Dank je wel, Thijs! Binnenkort start er weer een nieuwe cursus op De Ruimte!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.