Summercamp 2023 op De Ruimte!

 In Nieuws

We zijn erg blij dat we dit jaar het International Democratic Summer Camp mogen huisvesten op ons terrein! Sinds een aantal jaar wordt dit georganiseerd door oud-studenten en stafleden van internationale democratische scholen, voor studenten vanaf 12 jaar. Deelnemers creëren ter plekke een levendige gemeenschap in een natuurrijke omgeving. Je ontmoet nieuwe mensen van een andere nationaliteit, die zelfde ervaringen delen, in een sfeer van vriendschap en samenwerking.

Zoals het gewoonlijk gaat op democratische scholen beslissen de deelnemers zelf over de invulling van de week, er zijn workshops, ‘outdoor adventures’ en ook een paar vaste onderdelen zoals uitjes naar Utrecht en Amsterdam.

Het vindt plaats van 9 t/m 15 augustus op democratische school De Ruimte. Meld je snel aan, er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Megan, Iki, Maya, Reinier en Anil hopen jullie daar te ontmoeten,
zien we je 9 augustus?

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.