Kerstfeest op De Ruimte: niet vanzelfsprekend!

 In Nieuws

Elk jaar rond deze tijd is er weer de vraag: komt er een kerstfeest of niet? In de geschiedenis van De Ruimte kwam het initiatief soms van de stafleden, meestal van de studenten. Ook dit jaar was er een groepje studenten dat het initiatief oppakte, en alles van kop tot staart heeft georganiseerd: een motie schrijven en budget aanvragen, het regelen van BHV-ers, intekenlijsten maken, inkopen doen, de ‘stukjes’ managen, helpers bij de entree en de drankjes vragen, het diner in goede banen leiden, de DJ’s voor de disco vragen, etc. etc.

En het is weer gelukt! Het was een geweldig feest, met overvloedig eten (iedereen nam wat mee), mooie (vierstemmige!) zang en muziek, grappige toneelstukjes, veel gezelligheid en lekker dansen met z’n allen.

Bedankt Annemarie, Fenne, Döske, Sileas en Uma voor het organiseren van het mooie feest!

De volgende dag hebben we alles weer opgeruimd (dank aan alle ouders en studenten die kwamen helpen) en kunnen we weer fris het nieuwe jaar in.

De Ruimte wenst iedereen een fijne vakantie en een inspirerend nieuw jaar!

(Klik op de foto’s hieronder voor een volledig beeld)

Recommended Posts
Comments
  • Dorianne
    Beantwoorden

    En niet te vergeten; Daniëlle samen met andere onzichtbare helpers.. maakten dit kerstfeest weer compleet !!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.