Open dag dinsdag 21 mei

 In Verhalen

Wat als er een school zou zijn waar je vrij was om te kiezen wát je wil leren en wanneer je dat wilt? Waar je ´s morgens naar de Japanse les kunt gaan, daarna een heerlijke lunch leert bereiden van een professionele kok en ´s middags lekker buiten in het gras kunt praten over de excursie naar het Rijksmuseum die je gisteren gemaakt hebt. Waar je samen verantwoordelijkheid neemt voor wat er gebeurt en samen geniet van het resultaat. Een school waar je spelend leert en lerend speelt.

Kom maar kijken op de open dag van democratische school De Ruimte in Soest, op 21 mei. Want die school bestaat!

De open dag is op dinsdag 21 mei en duurt van 13:00 tot 15:00 uur, inloop vanaf 12.45 uur.

Meld je aan via het formulier op de website: www.deruimtesoest.nl/open-dag.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.