Afscheid van studenten

 In Nieuws

Met een uitzonderlijk prachtige reeks thesissen (Bibi zegt liever ’thesi’) hebben twee handenvol studenten de afgelopen weken afscheid genomen van De Ruimte. Ze waren tussen de 1 en 10 jaar (Philippe) bij ons en hebben allemaal hun eigen bijzondere reis afgelegd.

Wat een enorm plezier hebben we gehad, wat een diepgaande gesprekken. Hoe moeilijk was het soms, hoe hard en gewoon stom. En wát een mooie mensen gaan de buitenruimtelijke wereld in. Dag lieverds, kom nog eens terug met verhalen…

Bibi presenteert haar thesis
Student Kik presenteert het werk dat hij de afgelopen jaren in de techniekkelder heeft gemaakt
Student Kik presenteert het werk dat hij de afgelopen jaren in de techniekkelder heeft gemaakt
Olivier en Philippe, allebei 10 jaar op De Ruimte! Olivier blijft gelukkig nog even.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.