Anke’s paradijselijke tuin

 In Nieuws

Een ode aan onze tuinvrouw Anke. In de afgelopen drie jaar heeft ze een deel van onze enorme buitenruimte omgetoverd tot ‘De Eetbare Tuin’. Met haar kennis van permacultuur heeft ze er een klein paradijsje van gemaakt! Elk jaar werd het mooier. Afgelopen jaar kwam er een overkapping bij en een vijver. Nu is de tuin op haar mooist en neemt Anke afscheid.

Gisteren hebben we feestelijk afscheid genomen van Anke. We hebben haar gelauwerd met een druivenrank en overhandigden haar twee druivenplantjes, met de vraag ze ergens te planten. Dat wordt ‘Anke’s plek’. Anke trakteerde ons samen met Hettie van het lunchcafé op prachtige gerechtjes. Wat zag het er feestelijk uit en wat was het lekker en gezellig!

Anke, ontzettend bedankt voor je enthousiaste inzet, kennis van tuinieren en creativiteit! Ook een bedankje voor de studenten, ouders, grootouders en stafleden die mee hebben geholpen en van jou hebben geleerd.
De peuters hebben ook genoten van de wekelijkse bezoekjes aan de tuin en jouw aandacht voor het kleine, zoals de slakjes die je ze liet zien…

Dag sprankelende Anke, een hele mooie tijd gewenst! We zullen je missen, ook vanwege je fijne persoonlijkheid. Jouw tuin zal verder leven, we gaan er met een aantal mensen werk van maken en genieten!

Elke week kwamen de jongste studenten op bezoek bij Anke
Anke laat babyslakjes zien aan de peuters
Anke en Hettie
tuinvrouw Anke is gelauwerd
Anke werd gelauwerd met een druivenrank en kreeg de beloofde vruchten van haar eigen harde werk in de tuin

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.