Project Ondernemen 3: weer aan de slag!

 In Nieuws

Er zaten twee weken tussen de vorige les en deze. Eén vanwege Hemelvaartsdag en de ander vanwege het zeilkamp. Ik merkte wat verschillen toen ik in de ochtend startte met deze derde les van het Project Ondernemen. Er bleek een aantal te zijn die moeite had om de draad na deze twee weken weer op te pakken. Maar er waren er ook bij die direct lekker aan de slag gingen. Eén student had in de tussentijd zijn logo al af gemaakt en er was zelfs iemand die de domeinnaam al had vastgelegd om een eigen website te gaan beginnen! Ook haakten er wat nieuwe studenten aan, geïnspireerd door hun vrienden.

Iedereen is op dit moment op zijn eigen tempo aan de slag en zit in zijn eigen proces, dat is super om te zien. Hoe leuk was het toen staflid Janneke na afloop kwam kijken en constateerde dat de deelnemers nog steeds bezig waren? Ze wilden allemaal toch nog even doorgaan. Alsof ze niet konden stoppen…. Ja, dat gebeurt er als je je talenten gaat benutten: je vergeet de tijd! Werken vanuit passie en flow; dat willen we toch allemaal?

Edith Middendorp

www.edith-leertalent.nl

Deelnemende studenten aan het project ondernemen op De Ruimte zitten aan tafel en zijn aan het overleggen

Lees ook de verslagen van de eerste en de tweede les.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.