Het nieuwe schooljaar 2017/2018 is weer begonnen!

 In Nieuws

De schooldeuren zijn weer open voor het nieuwe schooljaar 2017/2018. We gaan weer bruisend van start.

We beginnen deze week met bijpraten over de afgelopen vakantie maar we gaan ook de organisatie en planning maken. Daardoor gaan ook de docentenformatie en stafformatie beter in beeld komen. We gaan de grote zaal als presentatie ruimte inrichten zodat studenten, docenten en stafleden zich kunnen presenteren met hun plannen voor dit jaar.

Studenten kunnen zich daar dan ook aansluiten, inschrijven en afspraken maken. Ook komt er een inschrijving voor de dagelijkse opruimklussen. En de eerste verkiezingen voor kringen-werk worden gehouden..

Kortom er staat veel te doen. Mis het niet!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.