Klimaatmars 10 maart

 In Nieuws

Kinderen, stafleden en ouders van De Ruimte gingen samen op pad, om mee te doen met de klimaatmars in Amsterdam, op initiatief van de milieukring. Deze milieukring is altijd bezig met milieu-activiteiten binnen en buiten de school: van spaarlampen kopen tot scheiding van afval, de eetbare tuin en eigen compost maken.

Het was bijzonder om zo met elkaar in actie te komen voor het klimaat, én bijzonder koud en nat… Maar wat een grote opkomst! Met een kop warme chocolademelk in onze verkleumde handen konden we na afloop tegen elkaar zeggen: ‘We zijn blij dat we zijn gegaan!’ Op De Ruimte komen we deze week weer bij elkaar met de milieukring, en gaan we verder bouwen aan een duurzame school.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.